Instagram – Gyors link megosztás

Még nem értem el az álom 10k követőt az Instagramon és egy kicsit még messze is van.

Hogy miért fontos ez nekem? Nem, nem a számok miatt. Sokkal inkább a gyorsabb információ megosztást tartom fontosnak. Sokan tudjátok, hogy 10k követő felett, az instagramon elérhető válik a storykból a közvetlen link megosztás, a képernyő felfelé húzásával.

Amíg ez nincs, addig a bioban található egyetlen linkkel lehet játszani. Most 3 megoldást hoztam erre:

  1. Linkree

Alapesetben, ahogy már említettem, csak 1 linket tudunk beszúrni a bioba. Erre jött létre több link sokszorozó oldal, ilyen pl a Linktree. A folyamat nagyon egyszerű, beregisztrálsz az insta oldaladdal és már adhatod is hozzá a linkeket. Ha kész vagy a jobb oldalon az oldal generál neked egy  linket, amelyet már tudsz is használni az oldaladon.

Előny: Gyorsan elkészíthető

Hátrány: Nem testre szabható, illetve igen a PRO verzióban, havi 6 dollárért.

2.  Linkin.bio by Later

Sokan ismeritek és gondolom használjátok a Later appot. Az Insta is támogatja, hasznos kis applikáció az oldal tervezéséhez, a postok időzítéséhez. (bár én az UNUM-ot jobban szeretem). A fizetős verzió viszont biztosít egy link megosztási funkciót, méghozzá a posztokat teszi klikkelhetővé, potom 19 USD/hó. Mindenki eldöntheti mennyire éri meg neki.

3. Saját weboldal link

És most jön az én kedvencem. Sajnos csak abban az esetben működik, ha van saját weboldalad, akkor viszont úgy csinosítod, ahogy akarod. A folyamat nagyon egyszerű, hozz létre egy oldalt, amelyet nem teszel közzé a menüdben, csak lesz hozzá egy linked, és ott formázd kedvedre, és add hozzá a linkeket, amelyekre szeretnéd ha rákattintanának. Ennyire egyszerű. 🙂

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük